Printoplossingen

Printers

Wilt u investeren in een printsysteem met talloze functies en hoge kwaliteit output of met een focus op productiviteit en een goede prijs? Wat voor alternatief u ook gekozen zou hebben, een compromis was in het verleden niet te vermijden. Maar nu niet meer. Basic office printers combineren uitgebreide functionaliteit en een hoge snelheid met zeer economische printen – en dat alles in één systeem!

Productie systemen

Productieprinters zijn geschikt voor het printen van grote volumes in een kort tijdsbestek. De printsystemen stellen uw bedrijf in staat om snel hoge kwaliteit afdrukken te maken. PrinterXpert is uw partner op het gebied van kopen, leasen en huren van nieuwe én jong gebruikte productieprinters. Wij kunnen kleuren productieprinters, en zwart-wit productieprinters leveren van gerenommeerde merken als Develop (Konica Minolta), Ricoh en OKI.

Multifunctionele Printers

Alleskunners die de belangrijkste kantoorwensen — printen, scannen, kopiëren en faxen — in één machine herbergen. Ruimte- en kostenbesparend. De vraag naar het centraliseren van alle verschillende kantoorapparaten is enorm toegenomen toen de digitale kopieermachines op de markt verschenen. Je kon er ook niet omheen: het gebruik van losse printers, faxen, scanners en kopieermachines brengen hoge kosten met zich mee door de verschillende type toners. Om nog niet te spreken over het stroomverbruik en de ruimte die al deze apparaten innemen.

Multifunctionele printers zijn er in allerlei uitvoeringen: A6, A5, A4 of (SR)A3. Deze kunnen in kleur of alleen in zwart-wit printen. Pci biedt u graag de helpende hand bij de keuze welk model het beste bij uw bedrijf of afdeling past. Gebruikt u veel papiersoorten of print u grote oplages in bulk waardoor u steeds de papierlade moet bijvullen? Wij weten precies welke machines hiervoor het meest geschikt zijn. Ook voor advies over de afwerking — van eenvoudig automatisch nieten of perforeren van een stapel papier tot het vouwen en nieten van boekjes — bent u bij ons aan het juiste adres.

Mobiel afdrukken

Er zijn tegenwoordig allerlei manieren waarop functionaliteiten voor mobiel afdrukken kunnen worden geïmplementeerd. Maar er is niet één oplossing die onder alle omstandigheden voldoet. Daarom levert Basic verschillende methoden waarmee organisaties optimaal kunnen profiteren van de voordelen van mobiele productiviteit. Zonder concessies te doen aan de veiligheid. Zo hoeft u geen grote investeringen te doen en krijgt u niet te maken met onvoorspelbare budgetoverschrijdingen.

Mobiel afdrukken voor ondernemingen
Voldoen aan de behoeften van mobiele werknemers in een grote onderneming is eenvoudig en veilig met de Basic accounting- en securitysoftware. Deze oplossing voor pull-afdrukken maakt printen vanaf elke locatie mogelijk. Met deze software worden populaire document- en afbeeldingsindelingen ondersteund.

Apps voor mobiel afdrukken
Mobiel afdrukken kan met de gratis te downloaden apps van onze leveranciers. Zo kunt u rechtstreeks afdrukken naar alle printers in uw bedrijfsnetwerk.

3D-Printers

Bij 3D-printen, ook wel ‘additive manufacturing’ genoemd, wordt er met behulp van een 3D-printer een object gemaakt van een digitale 3D-tekening. In plaats van een object uit te snijden en dus materiaal weg te halen, wordt er bij 3D-printen materiaal toegevoegd. Vandaar de term ‘additive manufacturing’. Een object wordt gemaakt met dunne lagen materiaal. De lagen worden op elkaar geplaatst tot het object gereed is. Voor het creëren van het object kunnen verschillende soorten materialen gebruikt worden, waaronder kunststof, metaal, gips of inkt.